torsdag 29 januari 2009

Jobbet.

Jo, ni som funderar på vad jag fått för jobb. Jag har blivit headhuntad som säljare på BokaDirekt.se. Jag hatar ju egentligen telefoner och jag avskyr telefonsäljare, men jag tror på den här tjänsten, det är precis sån jag är, boka allt som går att boka på internet och går inte det så skiter jag hellre i det, så jag måste ju ge det ett försök i alla fall. Jag sitter alltså och ringer runt till massörer, naprapater, frisörer etc. och försöker få dom att gå med. Det är faktiskt rätt kul, särskilt när man lyckas sälja, och idag är jag extra nöjd eftersom jag fått in 2 kunder på en och samma dag. Dessutom har jag fått extraknäck med att köra ut kvällstidningarna, så nu ljusnar det som sagt.

4 kommentarer:

Anneli sa...

Tack!

filiduttan da master sa...

en vaffan skojar du? Det låter ju fel att det stavas grimas... vaddå gri-maaaassss? Läsp-liknande ju? Grimaschhhhh kanse hmmm fan jag ändrar väl då. Jag hatar stavfel å särskrivningar. Däremot lööövar jag slang å sånt ja du ser ju Beda!

Anonym sa...

så bra! Grattis :) /Susanne

filiduttan sa...

Du har blivit utmanad i min blogg :) (sorry om du redan gjort utmaningen, jag är ny på "utmaningar" höhöhöhöhö) /filiduttan