fredag 10 oktober 2008

Shop till you drop..

Vi var till Happis igår, jag och Heidi. Det gick alldeles utmärkt, vi var så grymt effektiva så jag blev alldeles paff. Först över till finska sidan där jag köpte vinterskor åt ungarna. Halva priset mot här i stan. Dessutom skor till Sandras ungar också (kom och hämta dom nu då!). Och så klart lite finsk choklad.. *mums*
Sen var vi en sväng på Coop gallerian, Haglöfs-outleten. Sjukt fina kläder och en del till helt otroliga priser, det blev dock inget köpt, jag har det mesta jag behöver redan.. Sen skopunkten där jag hittade boots och vinterskor. Precis såna boots jag länge letat efter, och som dessutom passade mina fetvader. OCH som var sköna att gå i. Jag bytte skor i bilen när vi kom ut från affären och gick sen resten av dagen i nyskorna. Inga skavsår, inga problem att gå trots klack eller nåt. Underbart!
Sen ikea, vilket vi klarade av på 4 timmar. Då hann vi luncha också! Det är nytt rekord, ikea brukar ta hela dan för mig... Det blev en spegel, en lampa, matta till v-rummet och lite smått och gott. Köpte inte så mycket annat än vad jag hade planerat att köpa.

Vi hann in en sväng på Kalix Galleria på vägen hem också, men den var ju inte direkt spännande... Det roligaste var att gå på systemet och köpa "saft", vilken sedan dracks upp hemma hos Heidi under kvällen.
Idag har det varit rätt lugnt, imorgon ska jag skruva upp spegeln och städa ordentligt, sen är vi bjudna på fest hos en av A:s kompisar, det borde bli trevligt.

2 kommentarer:

T H E R R E fotoblogg sa...

ja, jag skulle ha gjort det. nåväl, kanske lika bra att göra sig av med lite före man drar hem mer skrot? :D

lät ut som att ni hann med mycket! :)

Jennie sa...

Åh jag har ju också världens ikea-sug, avis..
Får ses nån dag!