tisdag 9 september 2008

God morgon

Ungarna sitter och käkar flingor och diskuterar hur det ser ut i Frejas stuga. Hon har en egen stuga påstår hon. :p Hennes dusch och badkar är blå fick vi veta nu. Dessutom har hon 3 hundar och en katt där. Alla är rosa och alla heter Maja.. Hon har en liten säng i sin stuga, men inga kuddar. Dom måste hon köpa på stan nån dag. Dessutom måste hon köpa tandborstar, för det har hon inte heller där. Hon fantiserar mycket om sin stuga, det är spännande att lyssna på henne när hon börjar svamla. :)
Snart är det dags för dagis, första gången på 2 veckor... Dom har hunnit vara där en hel vecka sen sommarlovet... Sen blev vi sjuka, sen var dom hos M och han orkade inte fara dit med dom så nu är det alltså äntligen dags...
När jag har lämnat ungarna ska jag ta mig runt Mjölkuddsberget på något sätt, sen förhoppningsvis hinna duscha innan en bekant ska komma och kika lite på sjalar, jag har ju inte så värst många kvar längre, men något ska jag väl kunna lära henne.
Sen blir det stan en sväng, medelst apostlahästar eller velociped har jag inte riktigt bestämt än, men det lutar väl åt att jag cyklar för att inte stressa ihjäl mig. Jag måste vattna mammas blommor, för hon har dragit iväg mot sydligare breddgrader och lämnat oss här i kylan (fast det är ju rätt fint väder nu iaf), och så måste jag förbi barnafadern en sväng och hämta galonbyxor, fast det verkar ju som att vädret ska bete sig så pass att man slipper dessa otyg, så jag kanske hoppar över det besöket.
Nä, nu ska vi bege oss mot dagis. Väl mött.

1 kommentar:

Anonym sa...

kul med lite fler inlägg ;) Kram/Susanne