fredag 16 maj 2008

Jag är sänkt...

Kände mig konstig i kroppen redan i måndags, men jobbade på ändå. I tisdags fick jag erkänna mig besegrad och åkte hem vid 11, sen sov jag hela dagen och hela natten. och i princip resten av veckan också. I onsdags (detaljer nu) kände jag att kisset luktade starkt och i torsdags bad jag morsan ta med stickor som man kollar uvi (urinvägsinfektion) med. Och så var det. Jag är alltså inte bara förkyld, jag har uvi också... Så det blev besök på jourcentralen och sen apoteket där jag fick betala för äckliga gula tabletter som ska intas 3ggr/dag i en vecka... Jag är fortfarande sänkt idag, men det känns kanske lite bättre iaf.
Ska ta mig mot stan snart, ska gå med mor på ohlssons och hitta tyg till smågrisarna som ska vara pingviner i en dansuppvisning nästa helg. Sen tänkte jag kika förbi Tomas och kolla hur det går med skissandet av min tatuering, det är ju bara några veckor kvar nu! Och så måste jag på biblo och låna en bok om hur bebisar blir till, Alma har ställt den frågan lite väl många gånger nu, och alltid i situationer där man inte är det minsta sugen på att börja förklara, så jag tänkte ta det hemma i lugn och ro nu typ på söndag när ungarna kommer igen.
Nästa vecka blir jag ensam på riktigt, jag bävar redan! Cykla ungar till dagis och sen cykla till Hedmans, snortidigt på morgonen... Jag kommer ju att dööö. Hoppas jag hunnit tillfriskna någorlunda tills dess bara.
Ikväll blir det chill, kyckling i ugn och läggdags typ tidigt! Jag klev upp 7 för att jag inte kunde somna om då, sen sov jag i soffan istället till 9.45 efter att jag hade ätit frukost och skulle jag lägga mig ner nu skulle jag lätt somna igen... Det suger att vara sjuk!
Nä, nu mot stan. Adios.

3 kommentarer:

Cocine sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Heidi sa...

Huva lätt inte alls kul, hoppas du blir bra snart! Vi kanske kan ses nästa vecka ist? Jobbar du måndag, hur? kramar om!

maria k sa...

uvi, men hade du inte ONT då också? när jag haft det (och selma hade en gång) så gjorde det ju ruskigt ont att kissa!!! =o/
bra du är på bättringsvägen nu i alla fall!
- har ni flyttat isär? har ni barnen varannan vecka? eller hur fungerar vardagen nu?