tisdag 15 januari 2008

Jag orkar inte...

Jag orkar inte gå och lägga mig, jag orkar inte kliva upp. Jag orkar inte gå till jobbet, när jag är där och slutat orkar jag inte ta mig iväg hem. Jag orkar inte städa, tvätta, diska, laga mat. Jag orkar inte leka med ungarna. Jag orkar inte ta mig iväg någonstans med dom, hitta på något roligt. Jag orkar inte umgås med vänner (dessutom blir jag mer och mer osäker på vilka som verkligen är mina vänner). Jag har massor med saker hemma som jag vill ta tag i och få gjorda, men jag orkar inte.
Mina dagar är likadana. Upp ur sängen motvilligt eftersom jag sovit för lite pga att jag inte orkade gå och lägga mig. Vara sur och grinig på ungarna om det blir något tjafs. Gå med dom till dagis (alternativt om det är helg försöka få dom att leka på sitt rum eller något annat som jag inte behöver engagera mig så mycket i, för det orkar jag inte). Sitta och glo på datorn. I sista sekund slänga på sig kläderna och rusa till jobbet. Få tiden på jobbet att gå så fort som möjligt så att jag kan få komma hem igen. Hemma orkar jag inte fixa något, Ren tvätt blir stående i dagar, köket tar M tag i efter att ha tjatat på mig några gånger utan resultat. Försöka få ungarna att sitta med mig och kolla på film eller något annat som inte kräver tankeverksamhet.Orka gå och lägga sig. Så går det runt. Tjafs på jobbet men jag orkar inte ta tag i det. tjafs med vänner verkar det som, men det är inget jag orkar ge mig på nu. Tjafs med allt nästan, men jag orkar inte med något alls.

Jag orkar ingenting just nu. Det är skitjobbigt.

10 kommentarer:

Jonna sa...

hej, tyvärr. vi är så överbemannade så du sku inte få jobba nå, min tjänst e redan fixad för 3 månader sen. Å sen har ja en natttjänst så ja vet inte hur sugen du skulle vara..
Våra extra personal jobbar 1-2 pass i månaden om dom har tur..:/

deleine sa...

Men det där lät inge kul... Du kanske rent av MÅSTE komma och simma med oss så du får ite energi och blir lite glad igen.

JohannaB sa...

Kram. Inte lätt då det är tungt. Försök få lite ljus på dig varje dag och ha M att avlasta dig lite mer. Även duracellkaninen kan ibland få lågt med energi och behöva ladda om. /Jojo

Anonym sa...

Det låter inte kul :(

Hörru, jag hoppas du och M kan komma på fest i februari...inbjudan kmr med posten :)

Kan jag göra nått för dig?

Kram Susanne

minnapinna sa...

Men! Är det sömnbrist eller nåt "djupare"? Kan inte M (eller Ingalill?) ta flickorna en helg så ni kan vila upp er och umgås? KRAM

Florin sa...

Jag har skickat mail till dig. Hoppas på svar.

Kram Lina

Cocine/Jennie sa...

*Kram*

Heidi sa...

Kramar om! Jag finns här för dig & tänker på dig..

Lisette med Alice & Lo sa...

Det är jobbigt med sådana skitperioder och det blir inte bättre när samvete gnager. Många säger att januari är en himla trist månad men allt blir ju vad man gör det till :) Hoppas det vänder snart. Hälsa sötungarna.

maria sa...

jo det ska man :) men när jag köpte drinkarna o det så köpte jag även shaker på samma ställe :) vet inte riktigt hur bra den är men.. det funkar än så länge iaf! :)