torsdag 17 januari 2008

Allt är inte svart..

även om mycket känns så nu... Det finns vissa ljuspunkter. Igår orkade jag iaf riktigt storstäda, M städar ju oftast hemma, men han röjer ju bara golvet och dammsuger och sen anser han sig vara klar. Vi har inte riktigt samma uppfattning om städning, men eftersom jag sällan orkar ta tag i det själv så får det vara så.
Jag har kommit igång rätt bra med att träna faktiskt och nu ska jag på allvar ta tag i gi:andet igen, det ger ju bra resultat, men jag blir lat och slarvar och så är det kört. Mitt jävla jobb gör ju inte saken lättare heller, speciellt inte när jag jobbar kväll.
I eftermiddag ska jag på spinning, med eller utan Cocine, och imorgon bär det av till Ikea för mig och mor, det ska iaf bli skoj.
Vi har haft ett smärre uppror på jobbet också, det är många som börjar bli less på att bli behandlade som skit och på att chefen är en jävla sopa, så på senaste personalmötet small det ordentligt. Två personer sa upp sig och jag hade gjort detsamma om jag inte haft familjen att tänka på. Hoppas det blir någon sorts förbättring snart, för situationen på jobbet påverkar nog mig ganska mycket, ändrar det sig inte där är jag rejält inne på att gå till frabror doktorn och prata ut om hur jag mår, det skulle inte förvåna mig om jag blir sjukskriven då.

6 kommentarer:

cocine sa...

Är sugen på att följa men jag hostar fortfarande som en KOLsjuk :-( Men jag kanske kan ta det lugnt?? Hade ju kunnat styrketräna iaf..

maria k sa...

men gud vilken hemsk chef ni måste ha =0( hoppas det blir bättring! kan ni inte ringa tidningen? de som sagt upp sig kan väl i alla fall prata ut i NSD eller nåt???

Kristina sa...

Maria: Vi funderar på det. Men nu har vi ju framfört våra åsikter och synpunkter till ägaren och gett dom en chans till bättring, tar inte det skruv är det inte omöjligt att det blir tidningen nästa, vi har som sagt diskuterat det.

Anneli sa...

Har tänkt en hel del på dig, undrat vart du tagit vägen. Såg förra inlägget och förstår. Faktiskt så förstår jag precis, jag hade kunnat skriva det där!

Hoppas det ordnar sig på jobbet snart och att livet känns lite lättare, man får ta en dag i taget.

Är du ledig någon fm så hör gärna av dig, är ju skyldig dig en kaffe på stan :).

//Anneli

chukka sa...

jc :)

maria k sa...

bra att ni diskuterat det. och tveka inte att gå till tidningen etc... har ni inget fack som bryr sig? eller har ni någo fack alls? du sa ngt om det tidigare...men mitt minne är som en guldfisks ibland.