lördag 15 december 2007

Henna

Jag har hennat håret idag. Första gången nånsin. Det blev jättebra! Och goddamn vad mycket billigare än vanlig hårfärg, plus att man slipper alla kemikalier. Ett paket kostade ca 70:- och kommer räcka flera månader. Hårfärgen jag brukar köpa kostar 110:- och räcker en gång... Lägg till att jag färgar håret typ 1 gång i månaden så blir det en del pengar i slutänden.

9 kommentarer:

Anonym sa...

henna är skitbra och det blir snyggt! Du är säkert skit hot nu :-)

Kristina sa...

Ja, jag har ju upptäckt det. Att man ska vara så feg för att prova på nya saker... Men vem är du?

Marlene sa...

Åh! Vart köpte du? Jag har beställt, det borde komma på måndag. Tänkte att syrran skulle få färga när hon kommer hem i slutet på nästa vecka :-) Det jag brukade köpa på apoteket på den gammla goda tiden var jätte bra och kostade typ 19kr för en förpackning. Synd att dom slutade med det.

therre - www.therre.se sa...

Ok, skulle vara kul att se :) Visst blir henna typ rött?

Tack för lycka-till:et, det gick jättebra! Det går rätt trögt här med, men men... Allt nedåt är bra! :)

Kristina sa...

Marlene: Jag köpte på vaddennuheter den hälsokosten som ligger bredvid Hemmakväll. Vet du vilken jag menar?

Therre: Japp, det blir rött, man kan välja olika nyanser, men exakt hur det kommer att se ut på ens eget hår kan man inte veta, desutom förändras ydligen färgen dagarna efter man färgat. Det är lite lotteri... Men jag gilalr rött, och jag har ju så kort hår så jag är inte så rädd för att experimentera.

Marlene sa...

Jo jag såg det där om apoteket tidigare när jag har googlat. Helt sjukt, det finns väl massor som är giftigt (framför allt på apoteket) om man äter massor. Men det är ju lite skillnad att sätta det på håret och sen skölja av det.

Henna förändras väl så när man sköljer ur färgen har man inte slutresultatet :-) Och jag läste nånstans att man ska ha på ganska ofta typ som en stärkande inpackning.

Vi vill ju se foto!

Marlene sa...

Man ska dock tänka på när det gäller henna att det inte går att få bort. Om man blonderar så blir det orange. Men man kan ju färga mörkare så att det inte syns så mycket.

Kristina sa...

Marlene: Jo, jag kommer att köra ungefär en gång i veckan ett tag nu, det ska bli spännande att se hur det förändrar sig (om det nu gör det, jag har ju rött hår under också, jag vet inte om det påverkar, men jag får väl försöka se på rötterna). Och bleka håret lär jag inte vilja göra igen, jag trivs med rött hår. :)

Marlene sa...

Jag trivs också med rött, det finns ju en orsak till att det i slut ändan _alltid_ blir rött :-)