fredag 28 september 2007

Snart ska vi måla

Snart blir det fint i Almas rum! Om ungefär 2 veckor är jag någotlunda långledig ( ledig 4 dagar och börjar 17 5:te dagen) och då ska vi tömma rummet och riva loss dom hemska tapeterna och måla fiiint! Det blir en ganska ljus rosa på 3 väggar och limegrönt som fondvägg, förmodligen på dörrväggen, men kanske på väggen till vänster när man kommer in i rummet, jag måste fundera på det. Sen har vi fyndat en våningssäng för en hundring, den är just nu fult mörkröd, men den ska målas vit så det ser lite bättre ut.
A:s gamla säng ska klotter-saneras och sen åker den ut på blocket.
Sen måste jag kanske hitta gardiner som matchar, fast jag tror att dom nuvarande kommer att funka fint, men gör dom inte det måste jag ju hitta nytt.. ;)

Det ska bli så kul att fixa hennes rum!

2 kommentarer:

Heidi sa...

Oh va kul, de kommer nog bli kalas fint! :) då ha ni ju mer eller mindre gjort om alla rummen eller? :) Nej, nu ska jag fara första dagen på jobbet! ha de! ses snart..

Marlene sa...

Tjena, ej hörts på länge ;) ni har det som här då, vi håller på och sliter inne i Tindras rum :) allt ska väck från tak till golv *jisses* Och ni, fasen vad skoj att se att vi inte är ensamma om att kuska barn i dom snygga vit hjuliga vagnarna :D Kram