måndag 29 juni 2009

Senaste veckan...

Finns det något bättre än riktig sommar? Jag har varit i himmelriket en hel vecka nu känns det som! Sol och bad och jordgubbar! Det är så här jag vill ha det året om!
I onsdags jobbade jag tyvärr hela dagen, jag höll på att smälta bort i en jävla bil utan AC i 9 timmar, sen när jag kom hem var det bara att hoppa i säng, men redan dagen efter tog jag och Freja revanch och for till Kvarnträsket och badade, hyfsat varmt i vattnet och underbart i solen.
Fredagen spenderades med grannen på Aronsbadet, vi var där från 11 till 17 och bara njöt. Ungarna skötte sig själva i stort sett och jag byggde grundbränna. Redan nu är jag typ 10 ggr brunare än vad jag blev under hela förra sommaren...
Lördag var det tyvärr åter igen jobb, men på kvällen for vi ut till Vallen en sväng, sen lämnade jag av ungarna hos M och när A kom hem for vi ut till Kvarnträsket för ett midnattsdopp. Då var det 22 grader i vattnet, det är ju ljummet! Söndagen först jobb, sen badstrand på Björx, sen altanhäng och grillning hos H med karl.
Idag har jag cyklat runt en mil, sen for jag in till stan och shoppade 2 fina klänningar på Indiska, sandaler att jobba i (som det är nu går jag barfota, för jag pallar inte att ha skor när det är så här varmt, och det kanske inte är helt optimalt..).
Snart ska vi till banken en sväng, sen ska jag tvinga med A och bada nånstans och sen ska vi kolla på en eventuell mellanlandningslägenhet i G-stad.
Imorgon ska jag ta mig iväg till någon enslig strand och hänga hela dagen typ, måste ju jobba upp en rejäl bränna.. ;)

1 kommentar:

maria k sa...

ingen ac i jobb-bilen??? =0/
taskigt.
härligt med värmen håller med dig. vi var till arons igår. men selma underhåller inte sig själv, hon vill ju åka i rutchkanan hela tiden! och det vill inte jag...
=0)