tisdag 12 maj 2009

Springsugen

Jag har ett enormt sug att fara ut och springa, men det går inte! Ungarna sover (som att jag skulle kunna fara om dom är vakna?) och A är inte hemma... *suck*
Imorrn ska jag på fullständig läkarundersökning, ska vara med i en läkemedelsstudie om jag får OK-stämpel. Det ska tas blod/urin-prov, EKG, drogtest och längd vikt. Spännande. Och kommer jag inte med har jag iaf fått en koll av mig.
Har iaf cyklat till och från jobbet idag, 8 km enkel väg, så det är ju alltid nåt, men jag vill meeer. Skönt att börja känna träningssug igen, det kan fläsket behöva!
Mina små jordgubbsplantor växer vidare, undrar om dom hinner växa till sig så pass att dom ger skörd i år? Det är ju liksom tanken, men jag har ingen aning om hur det funkar.. *lol* Annars får jag väl försöka övervintra dom på nåt sätt så får vi äta hemmaodlade jordgubbar nästa år, men det skulle ju vara lite trist.
Har lärt hunden att rulla runt på komando idag, han är duktig när han fattar, men han kan vara lite trög på att haja ibland. Men men, trägen vinner. Skall sitter ju nu iaf, det lärde jag in för typ en månad sen och nu har han full koll. Det är rätt lysande att parkera ungarna vid en lekplats och träna hunden bredvid, då är alla sysselsatta. Försöker få in fot också, och det går hyfsat det med. Han är rätt duktig överlag, går fint att ha lös och så, han har liksom ingen önskan att dra iväg, men träffar man på andra hundar blir han totalt blockerad och ska fram och busa. Men vi jobbar på det med, fast det blir inte så mycket hundmöten av någon anledning. Vi är väl inte var alla andra är.
Nu ska jag mysa med film i min ensamhet.

1 kommentar:

maria k sa...

vad sportig du är!
fast jAG ÄR JU OCKSÅ GANSKA hurtig nu för tiden. cyklar oftast till o från jobbet. hertsön - bergivken. ibland promenerar jag en väg ist.

duktig hund!