tisdag 21 april 2009

Sådärja.

Igår blev det stora rycket. Jobbade förmiddagen, ägnade eftermiddagen åt att storstäda. Började med badrummet, tömde ut allt, skurade toastolen och handfatet med såpa, spolade av golvet och plockade undan allt skit som låg på tvättmaskinen. Sen resten av lgh:en. Röjde undan allt som låg på golvet och drog in det i vardagsrumet. Skakade mattor och dammsög och skurade alla golv. Fick dit skyddet under skohyllan igen. Sen var det vardagsrummets tur. Dammsög noooga mattjävulen, sen tog jag upp den och skakade och det var massor med skit kvar. Dammsög upp allt det och slängde ut fanskapet på balkongen. Drog fram soffan, dammråttor the size of Godzilla typ. Dammsög och skurade där bakom, dammsög tavellist och tavlor, drog tillbaks soffan igen. Dammsög sladdhärvan bakom tv-bänken, skurade överallt.
Nu är det jävligt rent här! Lite stökigt fortfarande, men rent!
Idag har jag varit ute och cyklat. 12½ kilometer. Hundskrället springer som en greyhound, fast han är pytteliten. Han har legat framför cykeln nästan hela tiden, han älskar att springa.
Nu tänkte jag gå och renovera mig själv litegrann. Fixa hårfärgen och avlägsna hår från andra delar av kroppen. Bortglömda delar... Men det börjar väl vara läge att fälla vinterpälsen nu va?

1 kommentar:

maria k sa...

vad duktig du är, nu blev jag med nästan sugen på att storstäda. men det får bli en annan dag. ska å jobba snart.