onsdag 8 april 2009

Cykeltur

Nu ska jag ut och cykla en sväng med hund så han får springa av sig lite. Det är så skönt när det är asfalt överallt så man inte riskerar att halka ihjäl sig när man cyklar.
Har funderat lite, pratade med en vän som ska plugga in gymnasiet på S-byn folkhögskola till hösten, kanske jag också ska göra det? Då vet jag iaf vad jag ska syssla med de närmaste åren, det skulle ju vara skönt, särskilt som det kanske blir flytt utåt byn också. Dessutom kanske jag får tyst på mina tjatiga päron som gnäller om att jag borde plugga... ;)

Jag var på stan en sväng igår, reklamerade Almas PoP-handskar som hon jag köpte i slutet av förra vintern, hela insidan, det där "gummi"-lagret, hade släppt. Så jag fick ett par nya, en strl större dessutom, så nu har hon handskar till nästa vinter. :)
Jag passade på att kolla in nyöppnade Monki också, men det är nog inte min sorts affär, alldeles för trendig tror jag, fast dom hade fina t-shirts. Tacka vet jag H&M, gick dit efter Monki och hittade 2 t-shirts och ett snyggt linne, klart välbehövligt.

Ikväll tänkte jag ta mig iväg till syjuntan, måste laga ett par av Frejas byxor och sy några nya, jag vet inte vad det är, men det känns som att hon inte har nästan några byxor längre... Tror många av dom ligger hemma hos hennes pappa...

Jag och ungarna var grymt ambitiösa för några dagar sen också, vi blåste ur ägg och målade dom, sen plockade vi påskris och Alma pyntade fint med fjädrar, våra målade ägg och små små påskkycklingar som vi köpte på Tiimari. så nu är det påskpyntat. Vi ska dock inte göra nåt särskilt, kanske ta oss ut till någons stuga nån dag, men annars blir det lugna puckar. Vi måste ner på isen och åka skridskor någon dag också, Alma har blivit så himla duktig och Freja står på benen större delen av tiden.

1 kommentar:

HeidiK sa...

Hoppas ni får en lugn och skön påsk! :)