tisdag 7 oktober 2008

Hon läser!

Alma kan läsa! Bara sådär, så har hon fattat hur man gör. Och hon kan läsa både stora och små bokstäver, fast ingen har tränat alfabetet med henne. Helt fantastiskt! Härom kvällen låg hon och Freja tillsammans i Almas säng och Alma läste Bamse för Freja tills dom somnade. Så söta. :)

Idag är jag slut, det blev en intensiv dag igår. Först var jag ute med hunden i 2½ timme typ, sen hem, upptcäkte att klockan var massor så jag fixade till lite ätbart (avocado och keso), sen var det typ dags att sticka igen, hade bokat in mig på Core-passet på Nautilus. Efter det tyckte A att jag skulle komma och simma med honom, så det blev 20 längder... Jag är trött i kroppen idag, men det hindrade mig inte från att städa förrådet i källaren... Egentligen skulle jag bara leta rätt på ungarnas vinterkläder, men det var ju sånt jävla kaos därnere så jag blev skitförbannad, började svära och kastade ut allting, sorterade och ställde i ordning.. Nu går det att röra sig därinne igen.
Snart ska jag hämta ungarna på dagis och åka och hälsa på morsan, hon är lite immobil efter operationen förra veckan, så hon sitter hemma och har det tråkigt och ringde och bad oss komma förbi.

Jag har rotat fram kameran igen, tyckte det blev lite trista bilder med mobilen och nu har jag dessutom en ny mobil som tar ännu sämre bilder, så planen är att försöka använda vanliga kameran mer, inte för att den heller är så bra, men liite bättre iaf. Så kanske om ni har tur blir det mer bilder i bloggen framöver.

Inga kommentarer: