lördag 30 augusti 2008

Försvunnen...

Ja, lite så har jag känt mig i sommar. Jag har jobbat och jobbat och jobbat lite till... Senaste 2 månaderna nästan 200h/månad, och då är jag bara extraanställd... Nu har det lugnat ner sig lite, men då har jag istället dragit igång projekt fixa hemmet. Men det är nästan klart nu, alla nya golv ligger på plats, alla tapeter är uppe, köksluckorna är nylackerade och det som återstår är att få fast de sist golvlisterna samt ställa allting i ordning igen. Det blir en stressig dag, för imorgon ska vi ha kalas för Freja, hon fyllde 3 år igår. Så planen nu är att dra igång röjandet typ nu (vad gör jag vid datorn?) och sen runt 4-tiden hämta ungarna hos M så vi kan börja baka. Det blir rätt enkla saker, chokladbollar, muffins och kanske lite bullar, och så så klart en tårta. :)
Men som sagt, först måste allt ställas i ordning, ett väggskåp ska flyttas, hatthyllan ska skruvas ihop och komma upp på väggen, skohyllan måste också monteras, gardinerna ska hängas (hoppas köksgardinerna passar bara, beställde på nätet och färgen är lite annorlunda i verkligheten), skåp ska fyllas och tömmas, golven måste dammsugas och våttorkas och alla ytor överallt typ måste torkas av, för det är spackeldamm och sågspån överallt...
Jag ska försöka få upp bilder snart så får ni se, men förebilder får ni leva utan, för det iddes jag inte ta. De flesta av er som läser bloggen har ju ändå varit hemma hos mig förut, så ni vet hur det ser ut. :)

2 kommentarer:

minnapinna sa...

Men shit vad ambitiös du är, kvinna! ser fram emot bilderna och gratta freja!

maria k sa...

vad kul att fixa sådär mycket!!!! jag har gjort hallen hemma nu i alla fall. får ta lite i taget. fast så jobbar jag typ 75% bara...och då har man visserligen mer tid, men mindre pengar.