söndag 27 januari 2008

Bio och tatuering

Jag och Alma var på bio idag, såg Bee movie, den var bra, men jag är fortfarande mätt av allt godis och popcorn jag tryckte i mig... (filmen började 15.15...)
Sen har jag äntligen tagit mig i kragen och skickat bilder på hur jag vill ha min tatuering till Tomas, jag hoppas han kan fixa nåt vettigt av det! Och att jag kan få den gjord snart, det skulle vara så himla kul!

5 kommentarer:

Cocine sa...

Vad ska du nu göra? Jag gjorde en ny i paris som vanligt.. och jag älskar den..

therre sa...

Vi ska gå och se BeeMovie här om ett par dagar, tyckte A den var bra? E har viljat se den jättelänge och äntligen kommer den på bio här hos oss :P

maria sa...

ja alltså märks tydligt att moa inte mår bra av allt hon utsätts för, men det är absolut inget som han märker ens! han är så himla uppe i sitt och det är så himla gulli gull när dom får leka familj då med sina två barn varannan helg! försöker man säga ngt till han så äre som att han tycker jag är trög i huvudet och han fattar inte ett dugg. karln är totalt förändrad och det stör mig nå grymt! moa har alltid varit allt för honom men.. tydligen inte lika viktig längre! men någon gång snart ska jag väl försöka orka vara stark o sätta mig ner o prata med honom!

deleine sa...

Hur går det med tatueringen? Jag är juh supernyfiken!!!

Johanna sa...

s04e00 och s04e01, ja precis... inga andra... luuuuugn ;)