onsdag 28 november 2007

Folks dumhet/lathet (jobbrelaterat)

Jag vet att jag inte borde bry mig, men det är en sak (av många) som jag stör mig så förbannat på på jobbet och får mig att undra hur det står till med mänskligheten egentligen. Nämligen.
Vi har tre soptunnor. Två står sida vid sida, den tredje mitt emot. Utan undantag, varje dag, fylls den första till bredden, den svämmar över. De andra två är knappt ens halvfulla. Seriöst!? Är en soptunna full och det finns en till 2 dm åt vänster (dessutom åt det håll man måste gå för att komma ut), kan man inte då kanske bemöda sig om att undersöka om det är bättre plats i den? Borde inte det vara lättare än att försöka knöla ner sitt jävla skräp i en överfull soptunna? Varför gör folk inte det? Är dom världens lataste eller bara halvblinda eftersom soptunnan bredvid verkar vara sjukt svår att upptäcka?
Jag håller sakta men säkert på att förlora mitt hopp om människan på det där jävla stället, snabbmatskonsumenter verkar vara ett ovanligt korkat släkte.

2 kommentarer:

deleine sa...

Mjoo vi är ett korkat släkte.... Det är för att vi äter så mycket snabbmat och inget nyttigt och vettigt som vi blir så korkade =O) Men skriv en skyllt "Om denna är full prova nästa!" =D Simma på fredag vid 1-2 tiden?

Heidi sa...

Nix ingen lägsta ålder utan om man vill och allt är som det ska så får man en, fast vi känner att de är för tidigt för oss ännu vi är ju inte helt 100% på hans diabetes ännu, men kanske om nått år! Som sagt så småning om kanske! Ja, jag ska ta o höra me H först om vi ha nå planere ller ej för måndag men de låter inte omöjligt, återkommer.. :)