lördag 8 september 2007

Lite underligt är det...

Babyhoroskopet som jag hittade i länksamlingen stämmer kusligt bra på både F och A... Hur kan det vara möjligt?

A:s horoskop
"Fiskarna
19 feb - 19 mars
Du som får en Fiskbaby kan inte alls förstå varför dom säger att det är jobbigt att bli förälder. Hon är otroligt tillmötesgående och du känner dig riktigt bortskämd. Det är inga problem för er att hitta rutiner ni båda trivs med och ibland är din baby så lätt att ha att göra med att du nästan blir orolig. Hon är också mycket känslig och känner precis av hur du mår och delar dina känslor."
Stämmer skitbra! Hon har alltid varit sådär lugn och rätt stillsam och enkel att ha att göra med. Känslig är hon också, väldigt mottaglig för sinnesstämningar och vill att man ska vara glad, hon kommer gärna och kryper upp hos en och bara kramas.

F:s horoskop
"Jungfrun
22 aug - 21 sep
Din lilla Jungfrubaby är nästan outtröttlig, med en ork och en envishet som ofta sträcker sig långväga över din. För Jungfrun är det viktigt att förstå och göra sig förstådd så fort som möjligt. Lika viktigt är det också att lära sig världen runt omkring. Hon är därför sällan tyst, och har heller inte tid att sova särskilt långa stunder i sträck."
Det här stämmer också, F har ju alltid varit på väg någonstans, alltid i färd med att lära sig nåt nytt. Hon lärde sig ju gå när hon var 8 månader och härjar överallt. Pratar gör hon jättebra nu och det är rätt länge sen hon började kunna göra sig förstådd och hon har alltid velat nå fram till en. Sovandet stämmer också rätt bra, på dagen kan hon visserligen sova rätt länge, men inte på samma sätt som A kunde.

Inga kommentarer: